Segelduk som solskydd

Något som man länge har använt längs med kusterna och i fiskebyar är segeldukar som solskydd och vindskydd, man har då återanvänt de segeldukar som man haft ute på sina båtar när de inte längre fungerar bra på båten. Detta är dessutom något som har spridit sig inåt landet eftersom att segelduken är perfekt att använda som just skydd för vind och sol, dessutom är det en riktigt snygg detalj på såväl altaner och terrasser som på uteserveringar vid fik och restauranger. 

Dock är det så att en segelduk solskydd​​ som har varit ute på havet och fastmonterad på båtar inte längre har så lång hållbarhet, något som gör att de snabbt kan gå sönder när man väl har monterat upp det på sin uteplats eller servering. Därför är det perfekt att istället använda sig av nyproducerade solsegel eller segeldukar som har exakt samma stil och utseende som riktiga båtsegel men som har mycket bättre kvalitet och hållbarhet. 

Designsegel​

Ett företag som har arbetat länge med att köpa in och sälja de bästa solseglen som finns på marknaden är Designsegel, de har samarbetspartners i Australien som tillverkar segeldukar i riktigt hög kvalitet och med snygg design för att du som kund ska få det bästa som finns på marknaden till ett riktigt förmånligt pris.​​​

Lättmonterade segeldukar

En ytterligare fördel med att beställa segelduk för solskydd och vindskydd från Designsegel är att de har maximalt UV-skydd som gör att det skyddar dig och dina barn framförallt från solens starka och skadliga strålar. Så för att också ni ska få ett riktigt bra skydd för er uteplats hemma eller kanske på ert sommarställe ska ni absolut surfa in på www.designsegel.se för att läsa mer om deras produkter, kolla in bilder och kan även på hemsidan lägga din beställning på dessa lättmonterade segeldukar och solsegel direkt.