Moderna och snygga ljudabsorbenter

​Något som idag är en av de stora hälsoriskerna i många miljöer är den höga ljudnivån och det buller som kan uppstå i såväl skolor som på många offentliga platser och även på kontor och i olika arbetsmiljöer. Det är en bidragande orsak till tinnitus, migrän och långvarig stress som kan orsaka fler sjukdomar och åkommor, dock är det något som alla inte är medvetna om och därför är det viktigt att man alltid ser till att skapa en så lugn och behaglig arbetsmiljö eller skolmiljö för dem som vistas i lokalerna. Självklart är det viktigt att planläggning och mycket annat designar och planeras för att hålla ljudnivåerna nere men det finns även andra hjälpmedel som man kan ta till. 

En ljudabsorbent är något som kan hjälpa till att sänka ljud- och bullernivå drastiskt så att ni snabbt och enkelt kan få en bättre och mer dämpad miljö för alla att vistas i. Foam Team är ett företag som har tagit fram och designat en ljudabsorbent som är otroligt effektiv och som går snabbt och enkelt att montera på egen hand.​

Olika designer på ljudabsorbenterna

Självklart kommer funktion alltid i första hand när man tillverkar ljudabsorbenter hos Foam Team, men man har även tänkt mycket på design och utseende eftersom att ljudabsorbenter oftast monteras väldigt synligt. Därför kan ni hitta ljudabsorbenter i många olika färger, designer och utformande för att alltid finna den eller de som kommer att passa in i just er miljö. 

Kanske vill ni ha en diskret vit som smälter in i tak eller väggar, eller så vill ni ha dem i härliga färger och mönster för att göra dem till en detalj i inredningen, vad ni än söker så hittar ni alltid något för er i deras sortiment. Så logga in på deras hemsida för att kolla in deras utbud och för att lägga er beställning redan idag.